Movie prime
Amazon Quiz Answers Today Win Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Answers Today: Amazon Fun Zone Quiz Answers Today In this day Amazon Daily Quiz has become one of the most demanding online quizzes. The quiz is started in 2017 and is organized by Amazon Sellers Services Private Limited. Amazon Quiz included five questions and to participate in this quiz users need to give ... Read more
 

Amazon Quiz Answers Today: Amazon Fun Zone Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today Win Amazon Pay Balance

In this day Amazon Daily Quiz has become one of the most demanding online quizzes. The quiz is started in 2017 and is organized by Amazon Sellers Services Private Limited. Amazon Quiz included five questions and to participate in this quiz users need to give five correct answers to eligible for the prize.

Amazon Quiz Answers Today for 10th July 2021: Win ₹15,000 Pay Balance

Question 1: The Full Moon of May is known as what?

Answer: Flower Moon

Question 2: At the 2021 PGA Championship, who became the oldest major championship winner in history at the age of 50 years?

Answer: Phil Mickelson

Question 3: European Space Agency’s Mars rover for the ExoMars program is named after which famous scientist?

Answer: Rosalind Franklin

Question 4: Which alcoholic drink is made primarily with this ingredient?

Answer: Mead

Question 5: Which unit of measurement is used to measure these structures?

Answer: Pyramid Inch


Amazon Quiz Answers Today for 9th July 2021: Win ₹50,00 Pay Balance

Question 1: Scientists have recently discovered a new species of African violet plant in which the state of India?

Answer: Mizoram

Question 2: Yuan Longping, a Chinese agronomist who recently passed away, is known for developing the first varieties of what in the 1970s?

Answer: Hybrid rice

Question 3: In the G7 Summit, which country proposed a minimum global corporation tax rate of 15%?

Answer: USA

Question 4: What is this animal called?

Answer: Bobcat

Question 5: Which online video game store is named after this water phenomenon?

Answer: Steam


Amazon Quiz Answers Today for 8th July 2021: Win ₹50,000 Pay Balance

Question. 1 In May 2021, which of these ships was decommissioned from the Indian Navy after 41 years of service?

Answers. 1 INS Rajput

Question 2. Which naturalist has been announced as the 2021 winner of the Templeton Prize?

Answers. 2 Jane Goodall

Question. 3 In May 2021, which of these became the first named storm of the Atlantic hurricane season?

Answers. 3 Ana

Question. 4 Which Italian artist sculpted this famous statue?

Answers. 4 Michaelangelo

Question 5 Which ancient Indian game is the earliest predecessor of this modern game?

Answers 5 Chaturanga


How to Play Amazon Daily Quiz

Steps to play Amazon Daily Quiz contest

  • Download the Amazon mobile app from Google Play Store or App Store
  • Sign in with your existing Amazon ID or create a new account
  • Once you are logged in to the app, search for “Funzone” in the search field
  • Click on the first result you see with the description of “win prizes with daily games”
  • Once you enter the Funzone, you will see a banner showing Daily QuickTime
  • Daily QuizTime is active only between 12:00 am and 12:00 pm
  • Now tap on the Play Now button on top of the Daily Quiz banner
  • The first screen will show the prize for the day followed by a Start button
  • Click on the Start button to enter the quiz
  • Now, answer five questions correctly to win the quiz prize
  • Once you answer all five questions correctly, you will automatically enter the lucky draw to win the prize.