Movie prime
Amazon May Quiz Answers and Win Rs. 50,000 Amazon Pay Balance
Amazon May Quiz Answers and Win Rs. 50,000 Amazon Pay Balance The Mithila Times | Amazon Quiz:- Amazon May Quiz Answers: The Amazon May quiz is live now! answers all 5 questions and a chance to win Rs. 50,000 Amazon Pay Balance. The Mithila Times provides all May Quiz answers, so play Amazon May Quiz ... Read more
 

Amazon May Quiz Answers and Win Rs. 50,000 Amazon Pay Balance

The Mithila Times | Amazon Quiz:- Amazon May Quiz Answers: The Amazon May quiz is live now! answers all 5 questions and a chance to win Rs. 50,000 Amazon Pay Balance. The Mithila Times provides all May Quiz answers, so play Amazon May Quiz today in the mobile app now.

Details of the contest

Contest start from 11th May 2021, 12:00:00 AM to 31st May 2021, 11:59:00 PM.

Prizes

There are a total 1 prize that will be given under this contest. The prize will be credited to the winner on or before 10th June 2021.

Amazon May Quiz Answers- Win Rs. 50,000

Question 1: On 1 May 1897, who established the Ramakrishna Mission?
Answer: (A) Swami Vivekananda

Question 2: Which Indian-origin writer was awarded the Commonwealth Award in 2008 for the book Animal People?
Answer: (C) Indra Sinha

Question 3: In which year did India started celebrating May Day?
Answer: (A) 1923

Question 4: Which two Indian states became separate states in May 1960?
Answer: (A) Maharashtra and Gujarat

Question 5: On May 10, 1901, which Indian scientist proved that “plants and animals have similar touch sense”?
Answer: (C) Sir Jagdish Chandra Bose

Also Play:- Amazon Quiz Answers Today 16th May – Win Sony DSLR Camera

Amazon May Quiz: how to play?

  • Download the Amazon mobile app from Google Play Store or Apple App Store.
  • Now, sign into the app using your existing Amazon account or create a new one with mobile number or email id.
  • Search for Funzone, click on the May Quiz.
  • Now use the guide above to answer all the five questions correctly.
  • The last screen will confirm that you have entered the lucky draw.

Eligibility Criteria

Eligibility criteria:- You must be a legal resident of India and must be of age 18 years or older. You should have valid proof of identities such as a Voter ID, PAN card, Driving License, or Indian Passport. You or your immediate family member should not be an Amazon employee or affiliate. 

 

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Rabindranath Tagore Jayanti Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 30000

Q1. The Nobel Prize that Rabindranath Tagore won was stolen from the safety vault of which university?
Ans: Visva- Bharati University
Q2.  Which of these famous poets wrote an introduction to Rabindranath Tagore’s famous work Gitanjali?
Ans: WB Yeats
Q3. Rabindranath Tagore gave up the Knighthood awarded to him, to protest what incident?
Ans: Jalianwala bagh massacre
Q4. In which of these places is a Tagore museum located?
Ans: All of these
Q5. Rabindranath Tagore gave which Nobel laureate the name by which we all know the person by?
Ans: Amartya Sen

Amazon Mother’s Day Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 25000

Q1. The modern Mother’s Day celebrations originated from Anna Jarvis organizing a memorial service for her late mother in which of these places?
Ans: Grafton, West Virginia
Q2.  As per the ‘Nayi Soch’ campaign of which firm, did Indian cricketers sport their mother’s name on the back of their jerseys during a match?
Ans: Star
Q3. Serena Williams won which Grand Slam title in 2017, during the early stages of her pregnancy?
Ans: Australian Open
Q4. Which author serves as the president of Gingerbread- an organization that works with single parents?
Ans: JK Rowling
Q5. Marie Curie was a legendary scientist and also a great mother, one of whose children went on to win the Nobel Prize in which field?
Ans: Chemistry

Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Galaxy M42

Q1. What is the industry-leading display technology on the M42 5G ?
Ans: Super AMOLED
Q2.  What is the screen size of the M42 5G?
Ans: 6.6 inches
Q3. What is the unique design of the M42 5G called?
Ans: Prism Dot
Q4. Which of the following camera features are available on the M42 5G?
Ans: All of the Above
Q5. Which revolutionary feature on the M42 5G lets you get multiple photos and videos with single click?
Ans: All of the Above

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers: Win Rs. 20,000 Amazon Pay Balance

Q1. Which are the key features of Amazon Business?
Ans: All of the above
Q2. Business Value Days is a __________ event.
Ans: Monthly
Q3. What is the full form of Ltd?
Ans: Limited Company
Q4. Which tool will give you a detailed understanding of cost savings in your business account?
Ans: Amazon Business Analytics
Q5. Amazon Business is present in which of these following countries?
Ans: Germany