Amazon Quiz Answers Today 17th May – Win Rs. 5,000 Amazon Pay Balance

amazon quiz

Amazon Quiz Today Answers Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Today , Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Today Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers

Now a Days Amazon Quiz is very poplar as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Provide Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

How To Play This Daily Amazon Quiz ?

  • Daily Amazon Quiz is only play in Amazon App – So You have to Download The App First From Google Play Store or Apple App Store
  • Now Open The Amazon App & Login into Your Account With Login Details
  • Now Go To The Homepage & Search For The Word “Quiz”
  • Next Page You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner Like This :
  • Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes Page
  • There Will Be “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes“
  • Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below
  • Few Winners Will Selected Daily, So You Can Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Amazon Quiz Answers Today 17th May – Win Rs. 5,000 

Question 1– You can use Alexa to discover funzone, if you have a phone with which of these operating systems?

Answer : Android

Question 2– May 1st is observed as the foundation day of Maharashtra. It is also the foundation day for which of these states?

Answer : Gujarat

Question 3– Goals from Mason Mount and Timo Werner in the 2nd leg sealed which team’s passage into their first UEFA Champions League final since 2012?

Answer : Chelsea

Question 4– Which famous person born on May 7th was the first Asian to win a Nobel Prize for Literature?

Answer : Rabindranath Tagore

Question 5– Name this musical instrument

Answer : Saxophone

Question 6– These wrinkles near the eye are commonly called what?

Answer : Crow’s Feet

Amazon Quiz Answers Today 16th May – Sony DSLR

Question 1– A species of bacteria discovered onboard the International Space Station has been named after which Indian biodiversity scientist?

Answer : (D) Seyed Ajmal Khan

Question 2– As per a survey conducted by Duff & Phelps, who has been ranked as the most valuable Indian celebrity for the 4th consecutive year in 2020?

Answer : (C) Virat Kohli

Question 3– Which of these former world leaders threw a Zoom party in quarantine to celebrate his 90th birthday?

Answer : (B) Mikhail Gorbachev

Question 4– What is the record for the most number of Grand Slam singles titles won by a male player in this sport?

Answer : (A) 20

Question 5– When he meets his father during the ‘TIme Heist’ in Avengers: Endgame , he introduces himself by what name?

Answer : (D) Howard Potts

Share:

1 thought on “Amazon Quiz Answers Today 17th May – Win Rs. 5,000 Amazon Pay Balance”

Leave a Comment